A Legjobb Márka 2014 díjat a fuvarbörze kategóriában a TimoCom kapta

Düsseldorf, 2014.07.04. Az ETM-kiadó olvasói ismét a TC Truck&Cargo®-t választották a legjobb fuvarbörzének! A díjátadó ünnepségre Stuttgartban került sor, június 5-én, ahol Christof Thesinga,  a TimoCom marketing igazgatója vehette a "Legjobb Márka" díját fuvarbörze kategóriában, méghozzá a TC Truck&Cargo®-ért. Az EuroTransportMedia szakmai kiadó 7.403 olvasója szavazhatott több héten keresztül a szállítmányozási és logisztikai iparág szolgáltatóira, különböző kategóriákban.

TimoCom az iparág óriásai között

Különleges megtiszteltetés, hogy a Mercedesszel, a MAN-nel vagy éppen Michelinnel, mint "Legjobb Márka" együtt említik a TimoCom-ot is; továbbá hozzáteszi Christof Thesinga a TimoCom marketing igazgatója: "Mi egy tulajdonos által vezetett középvállalat vagyunk. Egyedül fejlesztünk, támogatunk és dobunk piacra mindent. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy együtt állhatunk dobogóra az iparág óriásaival: ez tovább erősíti a munkánkat. Itt szeretném megköszönni az ETM-olvasóknak és a TimoCom felhasználóknak. Mellesleg ismét készülünk valami hasznos újdonsággal." A TC Truck&Cargo® raktér- és fuvarbörzét folyamatosan fejlesztik: jó példa erre a számos kiegészítő funkcióval ellátott TC eMap® járműkövető platform is. Itt 90 különböző telematikai rendszert lehet elérni. Idén még egy mobil hozzáféréssel ellátott alkalmazás is napvilágra kerül, amit okostelefonon és tableten egyaránt használni lehet.

Remek termék, remek szolgáltatás

Hogy mi tesz egy jó márkát még jobbá, azt elárulja nekünk Thesinga. Sokat invesztál a cég az ügyfelekkel való kapcsolattatásba. "Az ügyfelekkel való kommunikáció a legjobb eszköz a minőségbiztosításra. A TimoComnál 50 nemzetközi munkatárs foglalkozik az ügyfelekkel, akikkel telefonon, e-mailben vagy Facebook-on tartják a kapcsolatot. Fontos, hogy az ügyfelek közelében legyünk, reagálhassunk az igényekre és időben válaszolni tudjunk a kérdésekre", foglalja össze Thesinga.

A jövőben pedig szeretne a vállalat egy újabb lépést tenni ebbe az irányba és egy új eszközt vetne be, ami a felhasználók közötti kommunikációt tovább egyszerűsítené.

További információkat a TimoComról és a "Legjobb Márka" díjról itt olvashat: www.timocom.hu és www.eurotransport.de.