Blogbejegyzés arról, hogy Long Beach-ről ne csak Snoop Dogg jusson eszedbe

Snoop Dogg karrierje a nyugati parti Long Beach-ről indult. Számaiban is számtalanszor előfordul ez a név, akár LBC-ként is (Long Beach, California). Namost hogy miként fog ez a fuvarozáshoz kötődni, az mindjárt kiderül.

Szolgálatba állt Amerika legtisztább üzemű Class8-as teherautója. A járművet a Vision Industries készítette és a long beach-i kikötőben teljesít majd szolgálatot. A szóban forgó nyergesvontató viszont már inkább hasonlít a közúton is látható teherautókhoz. Ez nem véletlen, hiszen az alapja egy Freightliner. A Vision Industries azonban alaposan átalakította a teherautót. Hidrogénhajtása révén ez sokkal csendesebb és egyáltalán nem keletkeznek szennyező kipufogógázok a működése során. A kikötővel való együttműködés lényege, hogy élesben is tesztelhessék a járművet, természetesen a későbbi tömeggyártás céljából. További infók, képek a TimoCom facebook oldalán.

A Vision Motor Corporation egyébként nemcsak teherautókat gyárt, hanem állítólag övék a világ első zöld sportkocsija is. Őt egyébként Cheetah-nak (gepárd) kereszteltek - lásd a gyártó weboldalán.