Szakmai hétfő PR-támgatással - azaz egy kis reklám

Miután a TimoCom to go, a menet közben is elérhető szolgáltatás Európában sikeressé vált, a TimoCom Soft- und Hardware GmbH augusztus elsejétől egy praktikus fejlesztést kínál a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze felhasználóinak: a TimoCom munkatársai ezentúl telefonon nem csak felvilágosítást adnak az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról, hanem most fel is viszik az ügyfelek járműajánlatait a fuvarbörzére.

Sok felhasználó ismeri ezt a helyzetet: útközben keres megfelelő fuvart, sürgeti az idő, de éppen nem fér hozzá az online fuvarbörzéhez. Épp ilyen esetekben segít Önnek a TimoCom to go továbbfejlesztett verziója. A TimoCom ügyfelei útközben nem csak az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról értesülhetnek, hanem gyorsan be is jegyeztethetik járműajánlataikat a TC Truck&Cargo®-ra. Az új szolgáltatás az eddigi forródróton érhető el: +36 22 51 59 50.

Ahogy azt telefonos felmérésünk során ügyfeleink kérték, az ajánlatok közvetlenül a beszélgetés után kerülnek fel a börzére. Ennek előnye, hogy a raktérajánlatok részletei minden potenciális üzleti partner számára rövid időn belül megjelennek a programban. Az érvényesítéshez csupán meg kell adniuk a szükséges információkat a TimoCom munkatársainak, úgy mint a kívánt viszonylat vagy egy járműleírás. Az adatok felviteléhez az ügyfeleknek regisztrálniuk kell e-mail címüket cégprofiljukban, a TC Profile®-ban, vagy megadhatják azt telefonon keresztül kollégáinknak. Ezután visszaigazoló e-mailt kapnak az adott megbízást tartalmazó adatokkal.

További részletek, videók, képek, vita a TimoCom hazai Facebook-oldalán!