Alma + zöld robot = fuvarpiaci barométer

Idén augusztusban a részvényárfolyamok és az adott piaci érték alapján az Apple a világ legértékesebb vállalata. Steve Jobs (az almások főnöke) azóta le is mondott és a cég részvényárfolyamai is ingadoztak. Tény: az iPhone, az iPad igen népszerű termékek számos hasznos és haszontalan alkalmazásával együtt.

Ezek közül én most egyet be is szeretnék mutatni. Kevésbé ismert, mint az Angry Birds és sajnos még meg sem tudod jelölni a Fácsén ismerősödnek. Szóval: a fuvarpiaci barométer az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Informativitásának köszönhetően a fuvarpiaci barométer a legjobb érv ártárgyalások esetén. A piac folyamatos figyelemmel kísérése mellett a fuvarpiaci barométer alkalmazást használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója bocsát mindenki rendelkezésére. Szerződések megtárgyalásakor is jó segítség lehet, hiszen mindig szemmel tarthatjuk hazánk, illetve más európai országok piaci helyzetét.

Mit jelent a fuvarpiaci barométer a szakma számára?
A fuvarpiaci barométer az európai fuvarozás, logisztikai helyzet aktuális képét mutatja. Így a diszponensek az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel jobban reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését.

Honnan származnak az adatok?
Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom, számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 85.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, amit a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg.

Többszóval:

  • Jelentős eszköz a piaci ármeghatározáshoz
  • Tárgyalási alap az európai közúti fuvarozás szektorában
  • Online és nyomtatott formában is elérhető európai szakmai folyóiratokban, magazinokban

Ha szeretnél te is egy ilyen hasznos alkalmazást az iPhone-odra, vagy Androidos készülékedre, akkor letöltheted a barométert az iTunes Store-ból vagy az Androidmarketről.

A TimoCom magyar Facebook-oldalán pedig egy jó kis infografikát is találsz az Apple cég fejlődéséről!