"Utánam srácok" - daráljuk a papírt

A környezetvédelemre és fenntarthatóságra való törekvésünk motivációja a mindennapi életünkből ered. Naponta szembesülünk a környezetszennyezéssel és az energiaforrások pazarlásával. Valamint naponta hallunk különböző megoldási javaslatokat ezek megoldására. Mi csak egyszerűen jól figyeltünk. Eközben a TimoCom ökológiailag felkészült, így biztos, hogy a kitűzött célt - környezetbarát platformok szolgáltatójává válni - elérjük. Jó okkal mondhatjuk: mindenki a zöld logisztikáról beszél; mi pedig támogatjuk is.

Többek között Anna kolléganőm is nagy állatbarát (otthonát két hatalmas komondor védi), az ő ötlete volt, hogy az irodánkban egyébként szemétté váló papírt hogyan tudnánk hasznosítani. Felvette a kapcsolatot a HEROSZ Fejér megyei szervezetével.

Ők ajánlották nekünk, hogy az irodai papírhulladékot ledarálva vigyük el hozzájuk az állatmenhelyre, hiszen az ott élő állatoknak ez a hulladék nagyon jó almot (és lehet, hogy álmot is) biztosít. Rengeteg fax érkezik hozzánk és számos újság előfizetője is vagyunk. Nem is beszélve a sok kéretlen hírújságról, reklámokról, ami a postaládánkban landol. Viszont van irat-megsemmisítőnk. Na ekkor elkezdtünk darálni...

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy pontosan mi történt az irodában és az állatotthonban, azt megtudhatjátok a TimoCom hazai Facebook-oldaláról!

A sztori folytatódni fog még a héten...