Mi is az a RAKTÁRBÖRZE?

Raktárkeresés, raktárközzététel: könnyen, gyorsan, egyszerűen!

HU_Stoerer_Plutos.pngAz új, európai raktárbörze pozitívan fogja a napi munkát befolyásolni. A raktárbörze a TimoCom termékportfóliójának legújabb szoftvere, így az azonnali és a hosszú távú fuvarmegbízások mellett, raktározási lehetőségeket is kínál. Az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzével, valamint a TC eBid® tenderkiírási platformmal együtt, a raktárbörze hatékony eszköz a logisztikai szakma számára. Fontos: más szektoroknak is érdekes lehet a raktárbörze. Ugyanis a raktárhely keresés nemcsak a logisztikában, szállítmányozásban, fuvarozásban dolgozó cégeknek érdeke.

Fotolia_43862229_X_900x600px_RGB_Online.jpg

A raktárbörze úgy működik, mint egy virtuális piactér. A felhasználónak meg kell adnia a raktárkeresési kritériumokat (pl.: raktár típusa, nagysága, telephelye), és ezeknek megfelelően számos találat közül választhatja ki a számára megfelelőt. Így a TimoCom ügyfelei gyorsan és rugalmasan reagálhatnak az esetleges raktárhiányos időszakokban.
Természetesen fordítva is működik a folyamat. A raktárhelyet ajánlók közzétehetik a börzén - a releváns információk megadása mellett - szabad raktáraikat, így őket is könnyen megtalálják. Ezáltal raktáraik nem fognak üresen állni és kapacitásukat mindig ki lehet használni.

Jó eséllyel lehet taláni a raktározási igényenknek megfelelő megoldást a raktárbörzén. A TimoCom által működtetett börzén 40 európai ország, 30.000 raktárhelye közül lehet választani.