A TimoCom második partnertalálkozója

IMG_6724.JPG

“Debrecenbe kéne menni…” – hangzik az ismert mondóka rigmusa. Nos, azok a TimoCom ügyfelek, akik tényleg elmentek a debreceni Hotel Divinus***** szállodába, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltató második partnertalálkozójára, számos új szakmai ismerettel lehettek gazdagabbak, és vacsorára még “pulyka-kakas” is jutott.

IMG_6752.JPG

A kétnapos rendezvény során a Magyar Biztonsági Fórum képviselői (Papp Róbert és Ugrin Botond) ismét bebizonyították, hogy a biztonság az utolsó olyan tényező, amire általában a logisztikai cégek áldoznak. Molnár Sándor, a SCHUNCK csoport hazai képviseletvezetője, rávilágított arra, hogyan érdemes biztosítót választani és a teljes körű biztosítás sem azt jelenti, amit sugall. A TimoCom munkatársai igyekeztek olyan tippeket adni, amikkel a mindennapos fuvarszervezői munka hatékonyabbá, gyorsabbá tehető a Truck&Cargo® segítségével. A résztvevők ízelítőt kaphattak a TimoCom újdonságából is: a TC eMap® új nyomkövető funkcióval bővül ki, ami lehetővé teszi a pontos helymeghatározást. A szolgáltatók így mindig nyomon követhetik a járművek aktuális helyét és azt megoszthatják a megbízókkal. IMG_6827.JPGA változatos vacsora után, Lorán Barnabás “Trabarna” fuvarszervezési tapasztalatairól számolt be a nagyérdeműnek. A második nap a biztonságos fuvarszervezésről, a tervezhetőségről és az ügyfelek ellenőrzéséről szólt. A szakmai program pedig a “Beszólok a TimoComnak!” beszélgetéssel zárult, ahol az ügyfeleknek alkalmuk nyílt arra, hogy minden pozitív és negatív tapasztalatait megosszák a fuvarbörze szolgáltatóval, illetve felmerülő kérdéseikre választ kaphassanak mindenféle kényes témában.

Az eddigi visszajelzések alapján úgy érezzük, hogy megfelelő egyensúlyt találtunk a programok szakmai része és a szórakozás között. Ezzel az eseménnyel magasra tettük a mércét, mind a helyszín, mind pedig a meghívott előadók tekintetében. Ezek ismeretében úgy döntöttünk, hogy a következő találkozónkat a festői Villányi borvidék fellegvárába helyezzük át, egy szokatlan, de annál exkluzívabb helyszínre.

Ha szeretnél értesülni a TimoCom és a fuvarozási-szállítmányozási szakma újdonságairól, akkor várunk szeretettel szeptember 12-13-án a Bock Panzióban! Részletekért figyeld a TC Truck&Cargo® üzeneteit, a TimoCom magyar Facebook oldalát vagy az e-mail postafiókod!

Képeket itt találsz!