A TimoCom harmadik partnertalálkozója

Ahogy a közmondás is tartja: "Három a magyar igazság." Három partnertalálkozót szervezett 2013-ban a TimoCom: márciusban Tatán, májusban Debrecenben és szeptemberben pedig Villányban, a Bock Hotel Ermitageban gyűltek össze a fuvarozók, speditőrök és a gyártó cégek információ szüretre.

IMG_8411.JPGSzeptember 12-én már javában zajlott a szüret Villányban, amikor megérkeztek a TimoCom ügyfelei. A kétnapos konferenciát Hock-Ritter Ildikó (a TimoCom magyarországi képviselet vezetője) nyitotta meg, amelyben többek között megtudhatták a résztvevők, hogy honnan is jött a TimoCom. A hová tart kérdésre pedig Nyulasi Ferenc (marketing manager) adta meg a választ egy frappáns előadás formájában. A Magyar Biztonsági Fórum képviselői (Papp Róbert és Ugrin Botond) közzétették a hazai és európai logisztikai rendszerekben szerzett tapasztalataikat, illetve rávilágítottak a folyamatokban lévő biztonsági résekre. Molnár Sándor, a SCHUNCK csoport hazai képviseletvezetője többek között elárulta, hogy milyen szempontok szerint érdemes biztosítót választani a fuvarozás, szállítmányozás világában. Karmos Gábor a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkárától értesült mindenki, hogy az érdekvédelmi szervezet milyen információkat gyűjtött az e-útdíj hazai bevezetése óta.

IMG_8274.JPGTermészetesen Bock József is tiszteletét tette: elmesélte, hogyan csöppent bele a borászatba, honnan ered a szőlő szeretete. A borkóstolással egybekötött pincelátogatás során megismerhettük a borkészítés folyamatait, a pincészet történetét. Az estét kiváló borok és étkek elfogyasztása mellett Lorán Barnabás "Trabarna" történetei tették színesebbé.

A második napon Heilmann Attila bemutatta a TimoCom Soft- und Hardware GmbH újdonságát, a nyomkövetési funkcióval kibővült TC eMap térképszoftvert, a Trackinget. Heizer Csabától megtudhattuk, hogyan működik a TimoCom biztonsági hálója, illetve milyen más szolgáltatásokat kínál még Európa piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója. Sárdi Ildikó ismertette az általa vezetett inkasszó osztály feladatait, felhívta a figyelmet arra, hogy mikre kell ügyelnünk a mindennapos fuvarszervezési feladatok során. Az esemény az eddig is sikeres "Beszólok a TimoComnak!" programmal zárult. Az ügyfelek szemtől-szembe megoszthatták véleményüket, kérdéseiket, tapasztalatikat a TimoCommal.

A partnertalálkozók során számos jó fejlesztési ötlettel lettünk gazdagabbak, igyekszünk a lehető legtöbbet alkalmazni is. Kellemes érzés volt találkozni azokkal az ügyfelekkel, akiknek a hangját eddig csak telefonon keresztül hallhattuk. Most végre arcot is tudtunk társítani hozzá. Köszönjük minden eddigi résztvevő ügyfelünknek az aktív közreműködést; minden meghívó előadónknak a szakmai munkát.

Amennyiben három a magyar igazság, akkor egy a ráadás: folytatása következik 2014-ben!

További fotókat a Facebook oldalunkon találhattok!