A fuvarbörze szolgáltató termékei már mobilról is használhatók

Találj gyorsan visszfuvart, rögtön azután, hogy lerakodtál; keress akkor is fuvar- és raktérajánlatokat, amikor nem is vagy az irodában! A mindennapos logisztikai feladatok végrehajtásából hiányoznak olyan jól működő és biztonságos alkalmazások, amiket okostelefonnal vagy tablettel is használni lehet. Pontosan ezt a hiányosságot észlelte a TimoCom, amikor minden elérhető termékét  mobilon is elérhetővé tette.

HU_mobile_graphic.jpg

A TimoCom felhasználói így már nincsenek számítógéphez kötve, ha hatékonyan és egyszerűen akarnak fuvart szervezni. Az európai piacvezető a fuvar- és raktérbörzék között az ingyenesen elérhető fuvarpiaci barométer alkalmazását a termékeihez való hozzáféréssel bővítette. Az alkalmazásba integrált, biztonságos TC Login hozzáféréssel a TimoCom ügyfelei bárhonnan be tudnak jelentkezni fiókjukba. Ezáltal az összes általuk előfizetett TimoCom platform elérhetővé válik. Így a TC Truck&Cargo® fuvarbörzén azonnal új szerződéseket köthet, miközben a kamion már a rámpán áll, és a TC eMap® járműkövető opciójával pedig meg is oszthatja az új megbízóval a teherautója helyzetét. Vagy akár a raktárbörzén is kereshet megfelelő helyet az áru ideiglenes lerakásához. Nem számít, hogy okostelefonon vagy tableten használja ki a mobil diszpozíció adta lehetőségeket. Természetesen a fuvarpiaci barométer alkalmazás minden ismert operációs rendszerre (Android, iOS, Windows) elérhető.

BIZTONSÁG nagybetűkkel - mobilon is

TC-banner-camiontruck.jpg"A legnagyobb kihívás az volt, hogy a legszigorúbb biztonsági előírásoknak a TimoCom a mobil alkalmazás fejlesztése során is megfeleljen", mondja Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. Ezt a kritikus pontot úgy sikerült teljesíteni, hogy további biztonsági réteget kapott az alkalmazás: a bejelentkezés a TC Login-on keresztül valósul meg. Ez a biztonsági kapu már a számítógépes verzióból ismert lehet. Továbbá egy PIN-kódot kell majd a felhasználónak megadnia, hogy útközben is dolgozni tudjon a TimoCom fiókjával. "Az elv olyan, mintha egy bankkártyát használnánk - csak éppen biztonságosabb", magyarázza Frings. "A TC Login, a PIN-kód és a használni kívánt készülék egymással szoros kapcsolatban vannak. Ha az egyik elem a kirakósból hiányzik, akkor nem lehet hozzáférni a TimoCom-hoz. Ez kvázi annyit jelent, hogy a bankkártyámat a PIN-kódommal egy adott pénzkiadó automatánál tudnám használni. Ez egy hatalmas biztonsági előnyt jelent a felhasználóinknak."

Jelen lenni a piacon: mindig és mindenhol

Mivel a hozzáférést a fuvarpiaci barométer alkalmazásba integrálták, így a felhasználók mindig elérhetik a legfrissebb piaci adatokat az európai közúti fuvarozás iparágából. Ezek ismeretében pedig az ártárgyalások sem okozhatnak gondot. A platformokhoz biztosított hozzáféréssel a TimoCom gondoskodik arról, hogy a felhasználók mindig és mindenhol be tudják vetni a fuvarbörzét. Teljesen mindegy, hogy a TC Truck&Cargo® fuvarbörzét, a TC eBid® tenderkiírási platformot, a TC eMap® járműkövető és kalkulációs modult, a számos raktárhellyel rendelkező raktárbörzét használja vagy a TC Profile® online fuvarjegyzéket használja - a következő üzleti lehetőség az Ön kezében, egy kattintásnyira van.

További információkat a TimoCom-ról és a mobil hozzáférésről itt találsz: www.timocom.hu.