Fuvarbörze. Megjelenik CD-n és kazettán - ááá, inkább töltsd le!

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t 1997-ben alapították Düsseldorfban, és minden fuvarozásban, szállítmányozásban résztvevő vállalat IT-szolgáltatójának tartja magát. Pár év alatt a vállalkozásból sikeres középvállalat lett. A 300 nemzetközi munkatársat számláló TimoCom-csapat két webalapú platformot kínál: a piacvezető fuvar-és raktérbörzét, a TC Truck&Cargo®-t, valamint a TC eBid® online tenderkiírási platformot. Mindkét felhasználóbarát termék elérhető 44 országban, 24 nyelven.

Azonban a kezdetekkor, még a betárcsázós modemek előtt, floppy-lemezen volt elérhető egyetlen szolgáltatásunk. Pontosan 3 darab 1,44 megás "kislemez" kellett a szoftver telepítéséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aztán az újabb verzió megjelenésével, az ügyfelek egy CD-t kaptak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A következő változat már design-ban is különbözött az elődöktől. A telepítés után az "Adatátvitelre" kellett folyamatosan kattintani... a betárcsázós internettel rendelkezők bizony várhattak sokat, amíg frissültek az aktuális ajánlatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2006-ban az összes ügyfél végre elhagyhatta a CD használatát. Innentől online volt elérhető minden és folyamatosan gyorsult.
Manapság a TC Truck&Cargo® nemzetközi fuvar- és raktérbörzében  naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot helyez el 85.000 felhasználó, és ez a szám folyamatosan növekszik. Ezzel az eszközzel optimalizálhatjuk kapacitásunk kihasználtságát, elkerülhetjük a költséges üresjáratokat, amiből a környezet is profitál. Amellett, hogy a TC Truck&Cargo® számos extrát és hasznos kiegészítő funkciót tartalmaz, a mindennapi munkát is megkönnyíti. Sem CD, sem DVD nem kell már a telepítéshez. Két klikk és már indulhat is letöltés. Ha szeretnéd letöltetni, akkor itt megteheted!

Letöltés ---> TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze

Letöltés ---> TC eBid® tenderkiírási platform