Játék Berti bácsival

Ezek szerint megtaláltad a linket és elnavigáltál az aktuális játékunk oldalára. Az elmúlt hetekben, ha követted a Facebook-oldalunkat, akkor észrevehetted, hogy a TimoCom színeibe öltözött krapek különböző bölcsességeket, tanácsokat osztogat. Valójában ő Berti bácsi, akiből most alkalmatok nyílik egy példányt nyerni. Alant láthattok pár képet a figuráról, amint egy autón pózol. Nem lesz olyan nehéz a feladat: tippeljétek meg, hogy milyen autóról van szó! A helyes megfejtést küldjétek el az fnyulasi@timocom.com e-mail címre és a tárgy mezőbe írjátok bele: Játék Berti bácsival.

Íme a képek:

Itt nagyobb felbontásban is eléred: első kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: második kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: harmadik kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: negyedik kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: ötödik kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: hatodik kép

Itt nagyobb felbontásban is eléred: hetedik kép.  

A játék időtartama: 2012.05.30-án 12:00 órakor kezdődik és 2012.06.05. 12:00-ig tart. Eredményhirdetés: 2012.06.05. 12:00 és 16:00 óra között a Facebook oldalunkon.

Nyeremény: a helyes megfejtést beküldők között kisorsolok két darab Berti bácsi figurát, melyet postai úton juttatok el hozzájuk. A nyertesekkel e-mailben is felveszem a kapcsolatot. A TimoCom dolgozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban, mert nagy valószínűséggel tudják a megfejtést, ugyanis látták, amikor a fotókat készítettem az ... autóról.

További hírekért, információkért, videókért látogass el a TimoCom hazai Facebook-oldalára!