Háromszoros hurrával vonult be a piacvezető a 2015-ös transport logistic kiállításon

Vasúti sztrájk nehezítette a kiállításra igyekvőket. Nem indul, foglalt, nincs több bérautó, taxi lehetetlen - ezek voltak a hívószavak. Nem valami jó előjelek egy sikeresnek remélt kiállítás kezdetén. Azonban: az idei 55.000 látogatót számláló transport logistic nemcsak a kiállítóknak, hanem a Európa legnagyobb fuvarbörze szolgáltatójának, a TimoCom-nak is az eddigi legsikeresebb esemény volt. A TimoCom azt ígérte, hogy még több időt lehet majd az általa bemutatott újdonsággal spórolni.

"Gyorsabban, magasabbra, erősebben"

A TimoCom számára az idei kiállítás így sikerült: Vegyünk egy kétemeletes standot, ehhez egy összetartó csapatot, egy újdonságot és egy nagyon fontos kérdést: "Ismeri már a TimoCom-ot?" Több ezer érdeklődőnek tették fel ezt a kérdést a TimoCom munkatársai 4 nap alatt. Nemcsak régi motorosoknak, hanem leendő ügyfeleknek, álláskereső fiataloknak, a sajtó munkatársainak - méghozzá különböző országokból, különböző nyelveken. Nem csoda, hogy mindig nagy tömeg volt a standnál. Természetesen a TimoCom "made in Germany" termékeiről sok szó esett, valamint az ügyfelek kívánságai, javaslatai is értő fülekre találtak,  miközben egy emelettel feljebb az elégedett ügyfelek friss, vitamindús, színes koktélokat szürcsölgethettek. Több, mint ezer koktél fogyott el. "Őrület, hogy mi folyik itt!", csodálkoztak a "timósok" és nagyon örültek a sikernek.

Május, az újdonsághozó

"Elmondanátok, hogy mi is pontosan az újdonság?" - számos alkalommal tették fel az ügyfelek ezt a kérdést. Ahogy az asztalon lévő szórólap is hirdette az innovációt: "BUMM! Itt van a TimoCom újdonsága!" Közvetlen kapcsolat a TC Truck&Cargo® fuvarbörze és a TC eMap® nyomkövető megoldása között. Így működik: A felhasználók a nyomon követett járműre rákattintva kijelölhetik annak helyzetét a TC eMap® felületén, mint az útvonal kiindulási pontja.Lehetőség lesz arra, hogy a TC Truck&Cargo® találati listájában, 200 km-es körzetben fuvarajánlatot keressünk. "Azok az ügyfeleink, akik a Tracking megoldásunkat használják és ott fel is töltötték már a járművüket, nagyon hasznosnak találják ezt az új funkciót. Itt már csak a jármű GPS-adóját kell kiválasztani és lehet is válogatni az ajánlatokból a nyomon követett jármű közvetlen körzetéből. Nem kell többé kézzel beírni az új címet. Ezzel drága időt spórolunk meg, ami ebben a szakmában rengeteget jelent" - magyarázza Evangelia Hatzes, a TimoCom munkatársa.

A kiállítás végén pedig olyan vélemények különösen megmaradnak az ember fejében, mint a: "TimoCom nélkül nem forognak nálunk a kerekek. Ti vagytok a legjobbak!"