Már a fináncok is TimoCom-os egeret használnak, avagy egy romániai konferncia margójára

A cikk elolvasása előtt / alatt ajánlott zene: Deák Bill Gyula - Transit blues

Két kollégám, nevezzük őket mondjuk Szilárdnak és Erzsébetnek, 2011 október 13-án hajnalban elindultak Temesvárra. A Tranzit nevű román szaklap által szervezett konferencián immáron sokadszor veszünk részt. Itt elsősorban román szállítmányozó cégek, fuvarozók, logisztikai szolgáltatók jelennek meg: egyértelmű, hogy a TimoCom is képviselteti magát. Az újsággal szintén régóta vagyunk már igen jó kapcsolatban.
 
Nos, az út odafelé nem volt annyira egyszerű. A magyar-román határnál a román fél határőrei megállították két főhősünket egy gyors ellenőrzésre. Nehezményezték, hogy a konferenciára szállítandó reklámanyagok / repitermékek túl nagy mennyiségben vannak a csomagtartóban. Erre a finánc azt a megoldást találta (miután Szilárdot kifaggatta a fuvar- és raktérbörze minden egyes fortélyáról), hogy jó lenne, ha neki is lenne egy-két TimoCom-os játékkamionja és persze egere is. Hiszen a tovább jelzést csak ezen tárgyak birtokában tudná biztosítani a gépjárműnek és utasainak. Természetesen nem elégedett meg a sáppal, kipakoltatta a biztonság kedvéért autót, hátha van még valami, amit használni tudna, de a reklámtollak és a sajtómappák, érthető okokból, hidegen hagyták. 
 
A temesvári konferencián számos romániai partnerrel (ügyfelekkel, egyesületekkel) sikerült kollégáimnak találkoznia személyesen is. A telefonos beszélgetésekkor a hang mellé, mostmár egy arcot is tudnak majd társítani. Szilárd a kiállított kamionokba is beült, elmondása szerint a Renault Magnum legújabb modellje volt a legszebb (és nemcsak azért, mert ő egy Reanult személygépkocsival rendelkezik). A fülke volt átalakítva irodává.
A gálaesten aztán nagy meglepetés érte őket. A Tranzit Magazin főszerkesztője és tulajdonosa átadott egy díjat a TimoCom-nak, mellyel elismerte hűséges együttműködésüket.
 
További képeket a TimoCom hazai Facebook-oldalán találhattok!