Afrikai állam és szolgáltatás is. Mi az?

Togo, hivatalosan a Togói Köztársaság nyugat-afrikai állam, amelynek fővárosa Lomé. Az országot nyugatról Ghána, keletről Benin, északról pedig Burkina Faso határolja. Togo 1967 óta elnöki köztársaság. 2005-ben bekövetkezett haláláig Gnassingbé Eyadéma kormányozott diktatórikusan. Halálát követően egy alkotmánymódosítás árán, több vitatott hitelességű választást követően fia, Faure Gnassingbé az ország vezetője. (via wikipedia.org)

Nem mellesleg egy éves a TimoCom to go is. Egy éve kínálja útközben is elérhető "to go" szolgáltatását a TimoCom,  mely szerint az ügyfelek mobiltelefonon érdeklődhetnek a TC Truck&Cargo® fuvarbörze aktuális ajánlatairól, illetve fel is vitethetik járműajánlataikat a programba. Az ügyfelek most értékelik a szolgáltatást.

Az online platformok segítségével az elszállítandó áru és a szabad jármű egyszerűen és gyorsan megtalálja a párját. Ez akkor ütközik nehézségekbe, ha például az egyéni vállalkozó éppen úton van, és nem fér hozzá az Internethez. Azért, hogy ebben a helyzetben se utazzon rakomány nélkül, a TimoCom kidolgozott egy megoldást: a TimoCom to go forródrótnak (elérhető az alábbi számon: +36 22 51 59 50 - hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:30 között) köszönhetően az ügyfelek útközben nem csak az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról értesülhetnek, hanem kérésre a TimoCom munkatársai gyorsan fel is viszik járműajánlataikat. A lehetőség már egy éve az ügyfelek rendelkezésére áll.

Hegyi Tamás egyéni vállalkozó hangsúlyozta a mobilitás és a rugalmasság fontosságát az üzleti életben: „Az olyan kisvállalkozásoknak, mint a miénk nagyon hasznos ez a szolgáltatás. Ha épp nincs rá kapacitásunk, hogy az úton levő munkatársainknak visszfuvart találjunk, kollégáink egyszerűen felhívják a TimoCom to go-t.“ 

A szolgáltatás igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az ügyfél a TimoComnál is bejegyzett mobilszámról indítsa a hívást, illetve a beszélgetés kezdetekor meg kell adnia TimoCom-sorszámát. Ehhez az ügyfélnek regisztrálnia kell mobilszámát a TC Profile® cégjegyzékben, illetve fontos, hogy aktiválja a hívószámkijelzést. Ahhoz, hogy a TimoCom kollégája az ügyfél nevében fel tudja vinni az ajánlatot, már csak a kívánt relációra és a járműleírásra van szüksége. Végül az ügyfél visszaigazoló e-mailt kap az adott megbízást tartalmazó adatokkal.