Fuvarpiaci elemzés pillanatok alatt

Elérhető az MKFE weboldalán a TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazása. Az oldalra látogatóknak lehetősége nyílik a fuvarpiac azonnali elemzésére, ezáltal gyors döntések meghozatalára. 
 
 
Mit jelent a fuvarpiaci barométer a szakma számára?
 
A fuvarpiaci barométer az európai fuvarozás, logisztikai helyzet aktuális képét mutatja. Így a fuvarpiac szereplői az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet az egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel gyorsan reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését.
 
Honnan származnak az adatok? 
 
Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom, számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 85.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, amit a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg. A fuvarpiaci barométer az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Informativitásának köszönhetően a fuvarpiaci barométer a legjobb érv ártárgyalások esetén. Amellett, hogy ez az eszköz segíthet a piaci ármeghatározáshoz, tárgyalási alapot is jelenthet az európai közúti fuvarozás szektorában. 
 
Hogyan használjam?
 
Az MKFE weboldalán elérhető lesz az alkalmazás, amelyben kiválaszthatunk egy-egy megtekinteni kívánt viszonylatot. Start vagy célországként Magyarországot jelölhetjük meg. A mutató ekkor a Magyarország és a másodikként kiválasztott ország fuvar- és raktér megoszlását mutatja be. Ha ez még nem lenne elegendő, akkor az MKFE weboldalára felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezők a fuvarpiaci barométer teljes változatát is elérik. Itt már start és célországként kiválasztható az összes európai ország. Sőt, az MKFE hírlevelére feliratkozók havonta részletes jelentést kapnak a hazai és nemzetközi fuvarpiac aktuális változásairól.
 
Tegyél egy próbát!
 
Nem találsz megfelelő munkát a legtöbbet bejárt viszonylatban? Üresen áll a teherautó? Pillants bele a barométerbe, válassz ki egy viszonylatot és a fuvarpiaci helyzetre azonnal tudsz reagálni!