A TimoCom teljesen új oldalát ismerhetjük meg

A kiállításokon általában új fejlesztéseket és új termékeket ismerhetünk meg. Nincs ez másképp az idei „IAA Nutzfahrzeuge 2012“ eseményen sem, amit Hannoverben 2012. 09. 20-tól 2012. 09. 27-ig tartanak. A világ vezető, transzporttal és logisztikával foglalkozó kiállítása tökéletes választása a TimoCom Soft- und Hardware GmbH cégnek is. Ugyanis a TimoCom a vállalat történetének egy újabb mérföldkövét szeretné lerakni.

Eljött az újdonságok ideje
A TimoCom az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze, valamint a TC eBid® tenderkiírási platform szolgáltatója már letett valamit az asztalra, de nem elégedhet meg ennyivel. "Szeretnénk a logisztikai szakmát felrázni és egy olyan újdonságot bemutatni, ami miatt Európában piacvezetők vagyunk" - árulta el Marcel Frings, a cég vezető képviselője, majd hozzátette: "Azonban az IAA 2012 hivatalos megnyitója előtt még nem mondhatom meg pontosan, hogy mit találtunk ki. Annyit viszont elárulhatok: a szakmának szüksége van rá, és a TimoCom-tól meg is fogja kapni!"

A TimoCom titkáról minden kiderül az IAA Nutzfahrzeuge kiállításon megtartandó sajtókonferencián. Erre 2012. 09. 19-én szerdán, 10:30-kor kerül sor, a hannoveri Convention Center 17-es termében. A kiállításra látogatóknak alkalma nyílik egy saját képet kialakítani a TimoCom fejlesztéseiről, amiket a fuvarozási-szállítmányozási, logisztikai szakmának kínál. A 13-as csarnok, C 19-es standjánál mindenki megismerheti a TimoCom újdonságait, valamint kipróbálhatja a TC eBid®-et és a TC Truck&Cargo®-t is. Az érdeklődők élőben böngészhetnek a teljes verziójú programokkal - természetesen a TimoCom munkatársai mindenben segítséget nyújtanak. A kiállítás ideje alatt az új ügyfelek a helyszínen informálódhatnak a négyhetes, ingyenes tesztlehetőség részleteiről.

A fuvarozás nagykövete is tiszteletét teszi
Már nem titok: a TimoCom áll a “Die Transportbotschafter” ("A fuvarozás nagykövete”) image-kampány mögött. A kampány célja, hogy a közúti fuvarozásban nagyobb legyen az egyetértés, illetve rávilágítson arra, hogy a kamionok nélkülözhetetlenek a mindennapi életben. “Die Transportbotschafter” ("A fuvarozás nagykövete”) szintén jelen lesz az IAA Nutzfahrzeuge kiállításon. Részleteket pedig a a PS 32-es standnál, a külső kiállító területen ismerhetik meg. Itt akár a lassan legendává váló TimoTruck-ot is megcsodálhatják. Az egyedi építésű Freightliner kamion a kezdetek óta cégére a “Die Transportbotschafter” ("A fuvarozás nagykövete”) kampánynak.

kicsi_1.jpg

Amennyiben nincs ideje a kiállítást megtekinteni, akkor látogasson el a www.timocom.hu és a www.transportbotschafter.de oldalakra. Itt további információkat talál a kiállítással kapcsolatban, valalmint a többet megtudhat a TimoCom-ról és a “Die Transportbotschafter” ("A fuvarozás nagykövete”) kampányról is.

Forrás: timocom.hu