A TimoCom első partnertalálkozója

Az idei évben a tél jól végződött és a tavasz is csodálatosan kezdődött a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-nál. Végre elérkezett az idő; amire mindenki várt. A TimoCom megtartotta első partnertalálkozóját ügyfelei és médiapartnerei számára.

Február 28 – március 1-jén, Tatán, az Old Lake Golf Club & Hotel konferenciaterme megtelt régi és új ügyfelekkel, akik tevékenyen részt vehettek az érdekes és meghökkentő előadásokon. A TimoCom munkatársai az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze, a TC Truck&Cargo® bemutatása mellett, felhívták a figyelmet a szoftverek kvázi rejtett, vagy éppen kevésbé ismert részleteire, amikkel gyorsabban és hatékonyabban lehet az erőforrásait kihasználni a mindennapos munka során. A Magyar Biztonsági Fórumot Papp Róbert és Ugrin Botond képviselték, akik bemutatták a hazai és az európai unió beli supply chain biztonságát, annak hiányosságait és többek között megoldást is kínáltak. Pap János Sándor szakmai konzultáns beszámolt arról, hogy ha már van fuvarunk és fuvareszközünk is, akkor hogyan tudjuk ezeket optimálisan használni. A csütörtöki program a svédasztalos vacsorával, bulival, bowlingozással, nagy beszélgetésekkel folytatódott. A legtovább azok bírták, akik hajnali 4-kor is még a szoftverek és a TimoCom folyamatairól, annak rejtelmeiről beszélgettek az étteremben.

Mindezek ellenére a pénteki nap és a tavasz könnyen kezdődött. A „zsírosnak” hitt fuvarokról, azaz a megelőzés fontosságáról, a TimoCom által nyújtott inkasszó szolgáltatásról, biztonsági intézkedésekről hallottak előadást a résztvevők. Ezek után a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára, Karmos Gábor tartott tájékoztatót a használatarányos útdíjról és annak lehetséges bevezetéséről hazánkban. Aztán következett az, amire mindenki várt: a „Beszólok a TimoComnak!” című kerekasztal beszélgetés. A kétélű fegyvernek hitt címválasztás jól bevált. Számos olyan kérdést, ötletet, problémát lehetett megvitatni az ügyfelekkel, amire eddig nem volt megfelelő fórum. Befejezés helyett pedig álljanak itt Takács Sándor ügyfelünk szavai:

„Megtaláltátok azt az egészséges középutat számomra, amikor volt a rendezvényben szakmaiság és szórakozás is. Külön gratulálok ahhoz, hogy úgy voltatok házigazdák, mintha ez nektek a mindennapi rutin lenne, s egész életetekben ezt tanultátok volna. Szeretnék ilyen laza könnyedséggel fuvart szervezni, fuvarozni megbízóim részére... És a végén még ajándékkal is kedveskedni mindenkinek, le a kalappal. Remélem ott lehetünk majd a beígért további összejövetelen!”

Nos a mérce magasra került. Nem titok, a TimoCom további partnertalálkozókat szervez még 2013-ban…

Fotókat TimoCom hazai Facebook-oldalán találhattok!