Kéz a kézben

Facebook oldalunkon már közzétettem egy bejegyzést arról, hogy a TimoCom el kíván indítani hazánkban is egy kampányt, amely a közúti közlekedésben kialakult sztereotípiákat igyekszik csökkenteni, méghozzá az autósok és a kamionosok között. Ez pedig nem más, mint a "Kéz a kézben az országon át" nevet viseli.

hu_hand-in-hand_ver_2_0_blog.png

Vegyél részt te is a forgalomban egyenrangú félként! Íme néhány tipp azért, hogy partnerként tekintsenek egymásra a személyautó és a teherautó sofőrök!

Kéz a kézben az országon át úgy, hogy...

...figyelsz a holt térre.

...fordulásnál és előzésnél betartod a megfelelő távolságot.

...csak akkor előzöl, ha egyértelműen te vagy a gyorsabb.

...az autópályán hagysz másokat is besorolni.

...időben indexelsz.

...tiszta a szélvédőd, hogy jól láss.

...körültekintően vezetsz.

Erről ismernek meg:

Körültekintően viselkedsz, és ezt másoktól is elvárod.

 

Kellemes utat kíván neked a TruckerFreunde és a Transportbotschafter!

Mi vagyunk...

az a nonprofit egyesület, amelyik a "Kéz a kézben az országon át", a "Vigyázat: holt tér!", az "Élet kamionok nélkül" és a "Fuvarozás jövője" projekteket hívtuk életre azért, hogy a logisztikai ágazatra, a közlekedés biztonságára és a fiatal generáció korrekt tájékoztatására felhívjuk a figyelmet.

Miért pont a TruckerFreunde?

A TruckerFreunde e. V. egy fórum teherautó sofőröknek és érdeklődőknek. Ezen virtuális kerekasztal tagjai 2003 óta beszélik meg a teherautókat és vezetőit érintő aktuális témákat. A "Kéz a kézben az országon át" kezdeményezéssel ők is támogatják a körültekintő közlekedést és elhivatott Transportbotschafter partnerré váltak.

Továbbra is várunk minden észrevételt, hozzászólást az indítvánnyal kapcsolatban!